Body Master 8086 Vecom Beauty System

BODY MASTER 8086 Vecom Beauty System predstavlja najnoviji model uređaja za oblikovanje tela konstruisan po najnovijoj tehnologiji. Svojim karakteristikama pokazuje širok dijapazon tretmana koje se mogu koristiti.
Konstruisan je tako da ne utiče samo na razgradnju celulita i masnih naslaga, već i na sve neestetske promene na telu.

8086-body-master_2Princip rada zasniva se na izazivanju mišićnih kontrakcija različitim mikro strujnim impulsima, koji su programirani za otklanjanje različitih nedostataka na telu. Pravilnim aktiviranjem mišićne mase pasivnim putem, podstiče se povećanje energetske potrošnje, najpre u mišićima, a nakon toga i iz okolnih masnih naslaga.
Korišćenjem tačno određenog programa ili kombinacijom programa, postižu se efektni rezultati u redukciji celulita, zatezanju mišića, pospešivanju cirkulacije krvi i limfe, toniziranju kože, a veoma je moćno sredstvo za jačanje gluteusa. Time se postižu i maksimalni rezultati u sveopštem izgledu tela.

U kombinaciji sa drugim metodama, kao što su ultrazvučna kavitacija, preso terapija i pakovanje algama, daje zavidne rezultate.


* proizvođač i distributer Vecom Beauty System kozmetičkih aparata je firma Vecom Beauty System d.o.o.; za više informacija o proizvodima, molimo Vas da posetite web stranicu www.vecom.rs

 

KONTAKT

Cara Dušana 70 / stan br. 1 / prizemlje, 11000 Beograd
011-2183-473, 011-2188-261
064-17-68-009
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RADNO VREME

ponedeljak - petak: 13 - 20h
subota: 9 - 17h
nedelja: -