Green VACaVite sa Green Vac Diamond setom Iskra Medical

Green VACaVite sa Green Vac Diamond setom Iskra Medical nudi korisniku dve različite metode njege: vakuumsku masažu (takozvanu radijalnu endodermoterapiju) i dijamantsku mikrodermoabraziju za sve boje i tipove kože.

Radijalna endodermna terapija značajno poboljšava propusnost kapilara, što povećava dotok priodnih hranjivih materija, kiseonika, oligoelemenata i enzima. Poboljšava se hidratacija ekstracelularnog matriksa, što dovodi do aktivacije fibroblasta i rasta novih ćelija.

Dijamantska mikrodermoabrazija predstavlja jednostavan i brzi put do zdravije i mlađe kože na različitim delovima tela. Terapija osigurava temeljito odstranjivanje površinskih slojeva kože bez neželjenih efekata. Sam tretman dovodi do stimulacije kolagenskih vlakana i pospešuje rast novih ćelija u dubljim slojevima dermisa. Rezultat je sveža, sjajna i glatka koža. Koristi se za odstranjivanje različitih nepravilnosti na koži:

  • oštećenja zbog preteranog izlaganja suncu
  • ožiljaka od strija
  • ožiljaka nakon akni
  • proširenih pora
  • sitnijih bora
  • ogrubele kože - hiperkeratoza (rožnatih slojeva) na telu*
*tretmani koji se izvode u našem salonu


* uvoznik i distributer Iskra Medical kozmetičkih aparata je firma MC-Latra d.o.o.; za više informacija o proizvodima, molimo Vas da posetite web stranice www.mc-latra.rs i www.iskramedical.si

KONTAKT

Cara Dušana 70 / stan br. 1 / prizemlje, 11000 Beograd
011-2183-473, 011-2188-261
064-17-68-009
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RADNO VREME

ponedeljak - petak: 13 - 20h
subota: 9 - 17h
nedelja: -