Termo - kapsula Iskra Medical

4 cebeTermo - kapsula Iskra Medical predstavlja profesionalnu električnu kozmetičku saunu (profesionalno električno ćebe) koja se koristi u okviru kombinovanih aparaturnih anticelulit tretmana ili u tretmanima pakovanja tela.

Aparat radi na principu zagrevanja tretiranog (upakovanog) dela tela uz pomoć električne energije. Na ovaj način postiže se dubinsko zagrevanje predela u kome se celulit nalazi. Celulit, inače, nastaje u potkožnom masnom tkivu (hipodermisu) i proteže se u središnji sloj kože (dermis).

Kompletno ili parcijalno zagrevanje postiže se korišćenjem određene ili svih komora istovremeno do tačno određene temperature, što značajno pospešuje brzinu reakcije anticelulit preparata korišćenog za pakovanje tela, time ubrzavajući i željeni rezultat tretmana.

Termo - kapsula sastoji se iz tri zasebne komore, koje se kontrolišu potpuno nezavisno.

Pogodna je za zagrevanje celog tela: gornjeg dela tela i ruku, zatim predela stomaka, kao i bokova, zadnjice, butina i listova.


* uvoznik i distributer Iskra Medical kozmetičkih aparata je firma MC-Latra d.o.o.; za više informacija o proizvodima, molimo Vas da posetite web stranice www.mc-latra.rs i www.iskramedical.si

KONTAKT

Cara Dušana 70 / stan br. 1 / prizemlje, 11000 Beograd
011-2183-473, 011-2188-261
064-17-68-009
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RADNO VREME

ponedeljak - petak: 13 - 20h
subota: 9 - 17h
nedelja: -