Mikrodermoabrazija

mda_nMikrodermoabrazija je neinvazivna, visoko efikasna, brza i veoma jednostavna metoda. Medicinska mikrodermoabrazija je proces kontrolisanog pilinga, odn. odstranjivanja zadebljalog i izumrlog sloja kože (stratum corneum) i otklanjanja nesavršenosti na koži, npr. pojava hiperkeratoza (rožnatih slojeva), strija ili raznih ožiljaka, kao i neželjenih promena nastalih procesom starenja. 

U postupku mikrodermoabrazije se korišćenjem kristala uklanja površinski, odumrli sloj kože. Za mikrodermoabraziju koristimo dijamantske kristale - Green Vac Diamond set, koji pod pritiskom padaju na površinu kože i mehanički skidaju površinski deo kože, a vakuum ga usisava. U isto vreme, sondom se vrši i vakuum masaža, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Ubrzavanje mikrocirkulacije omogućava bolju ćelijsku ishranu i brže i potpunije apsorbovanje aktivnih materija koje dopiru do kolagena i elastina i stimulišu nastanak novih vlakana poboljšavajući tonus i teksturu kože. Nastala promena šalje impuls ćelijama kože da ubrzaju proces produkcije novih ćelija i zamene stare slojeve novim. To je proces remodeliranja kože.

Green Vac Diamond set koristi prave dijamante, različite debljine, postavljene pod raznim uglovima. Tokom tretmana uklonjeni sloj kože se usisava i nakuplja u posebnom filteru.

Koristi se za:

  • kod atrofirane i ostarele kože
  • uklanjanje manjih bora
  • uklanjanje staračkih pega i pigmentnih lezija
  • uklanjanje hiperkeratoza (rožnatih slojeva) na telu*
  • uklanjanje manjih ožiljaka
  • uklanjanje ožiljaka koji su posledica akni
  • umanjivanje ožiljaka od strija
  • umanjivanje proširenih pora
  • tretiranje masne kože

*tretmani koji se izvode u našem salonu

Mogu se tretirati svi delovi tela.

Sam tretman je neinvazivan i bezbolan, a posle tretmana moguća je pojava crvenila propraćenog ljuštenjem površinskog sloja kože.

Stanje kože je vidno bolje već posle prve procedure. Po pravilu, radi postizanja najboljeg mogućeg efekta treba sprovesti 4 do 6 procedura, koje se rade jednom u 7 do 10 dana. Da bismo održavali lepotu kože, svaka 2 do 3 meseca sprovodimo nove procedure. Sama procedura ne traje duže od 30 minuta do 1 sata.

U našem salonu koristimo aparat Green VACaVite proizvođača Iskra Medical koji u sebi sadrži dva aparata Green CaVite i Green VAC. Aparat kombinuje četiri terapeutske metode: kavitaciju, kavitaciju s vakuumom, vakuum masažu  i mikrodermoabraziju (Green VAC u kombinaciji sa Green Vac Diamond setom). Sve metode su neinvazivne i bezbolne.

Green VACaVite + Green Vac Diamond set Iskra Medical

KONTAKT

Cara Dušana 70 / stan br. 1 / prizemlje, 11000 Beograd
011-2183-473, 011-2188-261
064-17-68-009
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RADNO VREME

ponedeljak - petak: 13 - 20h
subota: 9 - 17h
nedelja: -