Maderoterapija

1novo Tretman celulita je vrlo složen problem koji se može trajno rešiti samo ukoliko ga tako i shvatimo.

Rešavanje problema celulita je čitav program koji pored anticelulit tretmana podrazumeva i pravilnu ishranu, veći unos tečnosti i fizičku aktivnost, kao i redovnost dolaska na tretmane.
 
Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama različitih oblika, a potiče iz Kolumbije.
 
Ovakav vid masaže, pored uklanjanja celulita pomaže i u uklanjanju masnih naslaga na nogama i stomaku (posebno u predelu struka i bedara).
 
Osnova ove tehnike je stimulacija limfne drenaže, koja predstavlja osnovu u borbi protiv celulita na nogama i bedrima. S druge strane, podstiče i detoksikaciju, sagorevanje masti, zatezanje mišića i relaksaciju celog organizma.
 
Maderoterapijom se značajno lakše i brže postižu željeni rezultati.
 
Preporučuje se najmanje jedna serija od po 10 tretmana, dok je poželjno uraditi i dve serije za bolje rezultate. Tretman traje 30 minuta i poželjno je da se rade svaki dan.Tretmanom obuhvata cele noge, stomak i struk upravo zbog principa limfne drenaže koji čine tretman cele donje polovina tela. 
 
Osetljivost na bol, u zavisnosti od toleravcije na bol koja je individualna, moguća je tokom i nakon prvih nekoliko tretmana, slično kao i kod klasične anticelulit masaže. Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.
 
2
 
Kontraindikacije: 
  • Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa
  • Ne preporučuje se osobama sa proširenim venama i izrazitim kapilarima
  • Kod kožnih oboljenja
  • U slučaju niske tolerancije na bol

Pre bilo kog tretmana neophodno je da se dobro informišete o kontraindikacijama metoda!!!

KONTAKT

Cara Dušana 70 / stan br. 1 / prizemlje, 11000 Beograd
011-2183-473, 011-2188-261
064-17-68-009
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RADNO VREME

ponedeljak - petak: 13 - 20h
subota: 9 - 17h
nedelja: -